Valkerij Culemborg - Fairs

Valkerij Culemborg verzorgt interactieve en educatieve demonstraties op fairs, markten en andere evenementen.  Tijdens onze demonstraties laten wij diverse echte roofvogels en uilen vliegen en betrekken wij het publiek erbij door hen de mogelijkheid te geven een roofvogel op te vangen. Natuurlijk vertellen wij ook informatie en kenmerken over deze prachtige dieren en waarom zij zo belangrijk zijn voor het eco systeem.

Bij een fair, markt of ander evenement is het ook mogelijk dat wij de gehele dag aanwezig zijn en meerdere demonstraties verzorgen. Wij zetten een kraam op met verschillende materialen van de valkerij, beantwoorden vragen en verspreiden informatie. Ook is het dan mogelijk om zelf met een roofvogel of uil op de foto te gaan!

Het is van belang dat er een veilige omgeving aangeboden wordt om zo een prachtige demonstratie te realiseren. Niet alleen het welzijn van de vogels is belangrijk, ook de veiligheid van het publiek.

Van te voren hebben wij foto’s en informatie van de locatie nodig over eventuele storende factoren.

Alvast een idee te krijgen van hoe een demonstratie in zijn werk gaat? Neem gerust een kijkje nemen op onze mediapaginabenieuwd welke vogels er in onze demonstraties vliegen kijk dan hier!

Voor meer informatie en prijzen kunt u hier contact met ons opnemen.