Valkerij Culemborg - Trouwringen aanvliegen

Om een onvergetelijke dag nog specialer te maken.

Laat de trouwringen bezorgen naar het altaar

Uw bruiloft nog specialer maken? Laat Valkerij Culemborg en haar roofvogels en uilen laten de trouwringen naar het altaar vliegen, een magisch moment voor het bruidspaar maar ook voor de gasten en het puntje op de i van de trouwceremonie! Dan een foto moment met het echtpaar en de roofvogel of uil die zojuist de ringen naar het altaar vloog, dit zorgt voor een blijvende herinnering! Ook kan er een heuse roofvogel show op uw bruiloft worden georganiseerd voor het vermaak van u en uw gasten!

De trouwringen worden natuurlijk op een diervriendelijke manier bevestigd aan de poot van de gewenste roofvogel of uil, er word van tevoren wordt er een korte cursus gegeven om te leren hoe dit in zijn werk gaat. Tijdens de bruiloft zal de vogel met de trouwringen naar de bruidspaar vliegen.

Omdat een veilige omgeving van belang is, zal er een foto van de locatie gemaakt moeten worden voordat de bruiloft plaatsvindt.

De video bovenaan deze pagina was op de trouwerij van Stephan en Maaike, zij hebben gekozen om de trouwringen aan te laten vliegen door een Kerkuil en dit op een wel hele bijzondere locatie! Zij kozen ook voor een roofvogel demonstratie, Krijg een impressie van hoe deze dag er uit zag.

Meer informatie of direct boeken? Neem dan hier contact met ons op.