[rev_slider Demo]

Valkerij Culemborg - Demonstratie op school/BSO

Valkerij Culemborg verzorgt interactieve en educatieve demonstraties op scholen en BSO’s .  Tijdens onze educatieve demonstraties laten wij diverse echte roofvogels en uilen vliegen en betrekken wij de kinderen erbij door ze de mogelijkheid te geven een roofvogel op te vangen. Natuurlijk vertellen wij ook informatie en kenmerken over deze prachtige dieren en waarom zij zo belangrijk zijn voor het eco systeem.

Wij proberen de kinderen zoveel mogelijk te leren, natuurlijk passen wij ons niveau van praten aan op de doelgroep en kunnen ze zelf vragen stellen.

Wij organiseren ook educatieve lessen echter is de maximale grootte van de groep 30 kinderen, hier hebben wij wel meer ruimte om de kinderen meer te leren.

Het is van belang dat er een veilige omgeving aangeboden wordt om zo een prachtige demonstratie te realiseren. Niet alleen het welzijn van de vogels is belangrijk, ook de veiligheid van de kinderen.

Van te voren hebben wij foto’s en informatie van de locatie nodig over eventuele storende factoren.

Wegens groot succes zijn wij van plan om in de toekomst een compleet  lessenpakket voor basisscholen en bso’s samen te stellen.

Alvast een idee te krijgen van hoe een demonstratie in zijn werk gaat? Neem gerust een kijkje nemen op onze mediapaginabenieuwd welke vogels er in onze demonstraties vliegen kijk dan hier!

Voor meer informatie en prijzen kunt u hier contact met ons opnemen.