Valkerij Culemborg - Demonstratie

Valkerij Culemborg is bekend van haar interactieve roofvogel demonstraties, met haar brede assortiment van roofvogels en uilen en ervaring is de show door de jaren heen steeds populairder en groter geworden! Met zo’n 8 tot 10 diverse roofvogels en uilen van over de hele wereld en een enthousiaste welbespraakte valkenier is elke roofvogel demonstratie een genot om naar te kijken.

 

Waarom is de vlucht van een Kerkuil muisstil, waarom zijn ogen van een Bengaalse Oehoe de fel oranje, waarom heeft de Steppe arend een spanwijdte van bijna 2 meter(!) en waarom kan de Slechtvalk meer dan 350 kilometer per uur vliegen en is daarmee het snelste dier ter wereld? Tijdens de demonstratie word dit en nog veel meer besproken en laten de vogels dit natuurlijk ook zien!

 

Valkerij Culemborg is vaak te gast bij kastelen, botanische tuinen, bruiloften, bedrijf/familie/kinder-feesten, markten, fairs en andere evenementen maar ook verschijnen zij vaak op scholen en kinderopvang om roofvogel shows te geven.

 

Het is van belang dat er een veilige omgeving aangeboden wordt om een prachtige demonstratie te garanderen, het welzijn van de vogels staat hierbij voorop en daarom zal er altijd in goed overleg een demonstratie worden geplanned organisatoren.

 

Alvast een idee te krijgen van hoe een demonstratie in zijn werk gaat? Neem gerust een kijkje nemen op onze mediapagina.

 

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.