[rev_slider educatie]

Valkerij Culemborg - Educatieve les

Een educatieve les met echte roofvogels en uilen op een school of BSO? Valkerij Culemborg verzorgt educatieve lessen waarin wij de deelnemers zoveel mogelijk proberen te leren over de valkerij en roofvogels en uilen, om dit te stimuleren is er naderhand een korte quiz waarmee ze een leuke prijs kunnen winnen!

Tijdens de 1 uur durende les vertellen wij over de roofvogels en uilen en laten deze ook vrij vliegen. Een fotosessie of klassenfoto met de vogels is ook mogelijk!

Een educatieve les met echte roofvogels en uilen is een unieke ervaring voor leerlingen en door het enthousiasme van de instructeurs worden ze nauw betrokken bij de demonstratie en krijgen ze zelfs de kans om mee te doen. Valkerij Culemborg vindt het belangrijk dat de jeugd meer te weten krijgt over de natuur, daarom vertellen wij over de functie die roofvogels en aaseters hebben in ons klimaat.

 

Na afloop krijgt de docent/groepsleiding een quiz en antwoorden blad, de quiz bestaat uit onderwerpen die in de les behandeld zijn.

Wegens groot succes zijn wij van plan om in de toekomst een compleet  lessenpakket voor basisscholen en bso’s samen te stellen.

Voor meer informatie en prijzen kunt u hier contact met ons opnemen.